interieur hoofdkantoor lightyear helmond


Lightyear is een snelgroeiende start-up in Helmond die hard werkt aan de ontwikkeling van de Lightyear One; een electrische auto die zichzelf kan opladen doormiddel van zonne-cellen in het dak. De uitdaging bij dit project zat er in om met een beperkt budget en ruimte een hoogwaardige uitstraling te realiseren. Door een aantal strategisch geplaatste overlegplekken en pantry's is de open werkvloer opgedeeld in zones. Hiermee krijgt het ontwerp het open en lichte karakter maar zijn de zones wel akoestisch en visueel van elkaar gescheiden. De looplijnen zijn kort gehouden en elke werkplek heeft zicht naar buiten. Op verzoek hebben wij ook de vergadertafels ontworpen en gemaakt.

Type kantoor interieur
Opdrachtgever Lightyear
Locatie Helmond
Jaar 2019
Status bouw
Oppervlakte 1135 m2
Aannemer Bouwbedrijf Van de Ven