uitbreiding carport landgoed de bavel

Een uitbreiding voor de carport op landgoed De Bavel in De Lutte. De opdrachtgevers willen de bestaande carport uitbreiden zodat deze geschikt wordt voor twee auto's, een old-timer, een tractor en een berging voor tuingereedschap. De contouren van de bestaande carport zijn gebaseerd op lijnen uit het landschapsontwerp.

Studio SAAM heeft een ontwerp gemaakt waarin de uitbreiding van de carport deze lijnen volgt. Het bestaande dak wordt naar achteren uitgebreid. Door het hoogteverschil in het landschap ontstaat er ruimte voor een berging, plek voor de tractor, en extra houtopslag. De opdrachtgevers hebben het plan uitgebreid met een zelf-bouw kas.

Type transformatie / uitbreiding
Opdrachtgever particulier
Locatie De Lutte
Jaar 2019
Status bouw
Oppervlakte 50
Aannemer ntb